Anti Black Friday

A “Black Friday” kifejezés 1966 óta jelenti a karácsonyi nagybevásárlás kezdetét. Természetesen, mint sok más fogyasztói szokás, ez a jelenség is Amerikából indult el, méghozzá Philadelphiaból, egy Abe S. Rosen nevű PR-os alkalmazottól.

A kereskedőknek ez hatalmas bevételt hozott, az emberek meg örültek, hogy micsoda jó üzletet csináltak és bőven lesz mit a fa alá tenni. Mára azonban a túlfogyasztás akkora méreteket öltött, hogy bolygónk is veszélybe került, ráadásul nem is olyan biztos, hogy a jónak tűnő üzlet valóban annyira kedvez a pénztárcánknak.

Sokan tiltakoznak a Black Friday ellen, legtöbbször úgy, hogy szimplán aznap nem vásárolnak semmit.

Mi most egy másik alternatívát kínálunk azoknak, akik a túlfogyasztás és esztelen, véget nem érő karácsonyi bevásárlás ellen szeretnének tiltakozni egy békés módszerrel.

A holnapi napon minden tanfolyamunkat 2000 Ft-tal drágábban kínáljuk, és az így befolyt összeget az Igazgyöngy Alapítványnak ajánljuk fel.

Forrás: https://www.facebook.com/igazgyongyalapitvany.hu/

Hogy miért az Igazgyöngy Alapítvány?

Mert nehéz sorsú gyerekeknek segítenek kitörni oktatással, művészettel. Programozóiskola lévén szívügyünk az oktatás fontosságát hangsúlyozni, főleg, ha ezzel egy egész emberi sorsot lehet megváltoztatni.

Tehát, ha támogatnád az Igazgyöngy Alapítványt, vagy csak nagyon szeretnél nálunk programozni tanulni, akkor jelentkezz a holnapi napon egy tanfolyamra!

Ha mégsem szeretnél programozó tanfolyamot vásárolni, akkor is van lehetőséged támogatni az alapítványt. A részletekért nézz szét a honlapjukon!