Tanulj programozni otthon!

Ha már otthon kell maradni, és (remélhetőleg) a következő hetekben, hónapokban kicsit lelassul az életed, töltsd valami hasznossal az idődet. Például tanulj meg programozni!

Határozott véleményünk, hogy a koronavírus helyzetre való tekintettel saját magad védelmében, és a társadalom iránti felelősségből is az a legjobb, ha nem mozdulsz ki otthonról, ha nem muszáj. Ezért a BeCube-nál úgy döntüttünk, hogy az új tanfolyamainkat kizárólag távoktatásos formában hirdetjük meg, és a már futó tanfolyamainkat is azonnali hatállyal távoktatásra állítjuk át a ti, a tanáraink, és ismerőseitek, rokonaitok védelmében. A mai naptól a teljes BeCube határozatlan ideig 100%-ig távoktatásos formában fog működni.

A BeCube-ot az különbözteti meg az online tanfolyamoktól, hogy a tanároddal személyes kapcsoaltban vagy, így

  • a magyarázatok, példák mindig a csoporthoz, helyzethez, HOZZÁD vannak igazítva
  • a tanárod az adott helyzetben bármit felskiccelhet a táblára, hogy segítse a magyarázatot
  • hogy bármikor kérdezhetsz, és azonnal választ kapsz
  • hogy mindig kapsz segítséget, ha elakadsz egy példával, vagy egy program telepítésével

A tanfolyamokat ezentúl is úgy szervezzük meg, hogy mindezeket megkapd, csak a 21. század (és a kocka programozók) vívmányait kihasználva úgy, hogy az otthonod kényelméből és biztonságából tehesd. A tanfolyamok tehát nem igazi online tanfolyamok, hanem a megszokott BeCube tanfolyamok online! 🙂

Fontos tudni, hogy a cikk írásának pillanatában hatósági rendelet nem tiltja a BeCube órák megtartását, mindkét helyszínünk szigorú protokoll szerint fertőtleníti a helységeit, valamint egyik épületben sem tudnak arról, hogy koronavírusos beteg megfordult-e volna náluk. A döntésünk a kötelező intézkedéseken felüli plusz elővigyázatosság, és ha eddig bejártál, nincs okod aggodalomra.

Kérdés esetén írj nyugodtan az info@becube.hu címre, vagy hívj a (06-70) 284-2854 telefonszámon.