Így tanítunk

Készítsd el a saját játékod!

Egyetlen nagy kalandjátékot készítünk el a tanfolyam alatt. Így az elején pontosan tudod, hova fogsz eljutni, és mire végzel, már lesz egy saját készítésű játékod!

Írd meg, utána tanuld meg!

Mindig példákkal kezdünk, nem unalmas elméleti alapozással. Így sikerélménnyel indulsz, és könnyebb megérteni a saját programod működését. Ezután beszéljük meg az elméletet.

Nem "csak" Python tanfolyam

Megtanítjuk, hogyan írj jó programot. A Python nálunk eszköz, hogy megtanulj programozóként gondolkodni. Mire gondolunk? Például olvasható, könnyen módosítható programok, csapatmunka, tesztelés, a programozáshoz kapcsolódó programok, honlapok, érdekességek, és sok más. Akár hobbit keresel, akár karriert, megtanítjuk, hogyan csináld! Minden, ami kell ahhoz, hogy kocka legyél! Be Cube!

Vogel Sára

Tanár, webfejlesztő
Én készítettem a honlapot, és a BeCube grafikáit is, a reklámoktól a haladó tanfolyamon fejlesztett játék grafikájáig, és én kezelem a facebook oldalt is. Svédországban tanultam a webfejlesztést, most is itt dolgozom, mint frontend fejlesztő, de már Magyarországon is webmarketinggel foglalkoztam. Én írtam a frontend tananyagot, és én leszek a tanárod is, ha jelentkezel rá :)

Haász Tamás

Tanár
rudolf_adam

Rudolf Ádám

Alapító
Programozó, tesztelő és Scrum Master vagyok egy svéd cégnél. Évek óta foglalkoztam magánoktatással, amikor elhatároztam, hogy megalapítom a BeCube-ot, amivel megvalósíthatom a játszva, játékkészítéssel tanulást, kifejezetten kezdőknek. rudolfadam@becube.hu | Tel.: +46 70 275 26 34
farkas_mate

Farkas Máté

Tanár
Szoftverfejlesztőként dolgozom egy magyarországi cégnél, jelenleg C++ és C# nyelveken főleg. Már tizenéves korom óta foglalkoztat a programozás, a problémákra való kreatív megoldáskeresés miatt. Szeretek tanulni, tanítani.
ban_marcell

Bán Marcell

Tanár
Programozó és tesztelő vagyok egy multinacionális cégnél. Az egyetemi éveim alatt kezdtem el tanítani, majd megismerkedtem a BeCube-al, ahol a játékos programozás oktatást, és ezáltal a programozói ismeretek népszerűsítését hasonlóan fontosnak tartva, a csapat része lettem ;)
papp_matyas

Papp Mátyás

Tanár
Jelenleg egy startup cégnél vagyok Python backend fejlesztő, előtte egy multi cégnél fejlesztettem 2 évig Pythonban. Több mint 5 éve oktatok hobbiból, küldetésemnek tekintem a tudásmegosztást, így igyekszem minden tudásom a lehető legrészletesebben átadni.

Kőrös Andor

Tanár
Eredetileg pedagógusként diplomáztam, tanítás közben kezdtem el programozással foglalkozni. Jelenleg végzős egyetemista vagyok mérnökinformatika szakon.

Kőrös Pál Csaba

Tanár
A tanítással való ismerkedésem még a gimnáziumban kezdődött, ahol számos diákot korrepetáltam, amit az egyetemen és a munkahelyemen is kamatoztattam. Főállásban a Boschnál vagyok Scrum Master, azaz egy programozókból álló csapatot vezetek-segítek. Egyébként az autókat tanítjuk maguktól vezetni. :)