Pályát váltanál, de tanács kellene?

Sokan azért kezdenek a kódolás iránt érdeklődni, mert olvasták, hogy az informatikus munkahelyek jól fizetnek, mégis rengeteg betöltetlen állás van. Az ilyen jellegű munkahelyek aránya pedig jóval nagyobb annál, mint ahányan az informatika képzést választják a fiatalok közül, ezért a cégek lasszóval vadásszák a programozókat a jó állásokba. Ha a Te fejedben is megfordult hasonló gondolat, talán az a kérdés is felmerült benned, hogy "ez biztos nekem való?".

Jó döntés belevágni egy tanfolyamba? Otthagyjam az állásomat, hogy kitanuljam az új szakmát? Mi van, ha kiderül, hogy nem nekem való?
Ha bizonytalan vagy a pályaválasztással, vagy módosítással kapcsolatban, van, aki segít! Jó szívvel ajánljuk Rudolf Dániel pályaorientációra specializálódott coachot. A coaching egy olyan szolgáltatás, ahol egy szakértő segít neked elérni az olyan céljaidat, amiket talán te sem tudsz, hogy eddig miért nem sikerült elérni, vagy talán még meg sem fogalmaztad őket. Egyszóval ha úgy érzed, változtatni szeretnél, de nem tudod, hogyan, kérd Dani segítségét, aki kifejezetten pályaorientációval foglalkozik. Nézd meg honlapját: rudolfdaniel.hu!
Emellett BeCube olyan tanfolyamot kínál, amihez nem kell eldobnod semmit: munka mellett, hetente 1,5 órában mutatjuk meg az alapokat. Aztán ha rájössz, hogy mégsem akarsz senior Python expert lenni, "legrosszabb" esetben lesz egy új, kreatív hobbid.