Megjelent a BeCube online tanfolyama!

Végre elérhetővé vált a BeCube programozó iskola kezdő programozás tanfolyama Python nyelven, játékfejlesztéssel online formában, amit otthon, a saját tempódban végezhetsz a Udemy segítségével.

Részletek, bemutatkozó videó és jelentkezés itt!

Az online tanfolyamot az eredeti BeCube kezdő tanfolyam kb. 1500 leadott órája és közel 700 diák tapasztalatai és visszajelzései alapján építettük fel. Ezen kívül az eredeti tanfolyamon soha nem látott magyarázó animációk, bónusz videók, interaktív kódolási feladatok és kvízek segítik a tanulást.

Érdekel a programozás, de azt sem tudod, hogy eszik, vagy isszák? Nem tudod, hol kezdj bele, vagy elakadtál? Esetleg nehéz követni az angol anyagokat? Nincs napi 8 órát és százezreid?

A tanfolyam célkitűzése, hogy olyan szintre juss el, ahonnan bármilyen nyelvet sokkal gyorsabban tanulsz majd. Hogy a legjobb gyakorlatok rögzüljenek rögtön az elejétől. Hogy olyan szinten ismerd meg a Pythont és a programozást, amit már felvállalhatsz egy önéletrajzban.

A tanfolyamon játékot fogunk fejleszteni Python nyelven, de ez sem Python tanfolyam, sem játékfejlesztés tanfolyam ez programozás tanfolyam, ahol a Python és a játékfejlesztés is csak eszköz és apropó. A tanfolyamon azokat az alapokat tanulod meg, amire mindenképpen szükséged lesz, akár webfejlesztő leszel, akár mobilappokat, vagy játékokat fogsz készíteni, vagy ha csak a családi vállalkozás néhány folyamatát szeretnéd automatizálni.

Nem kell angoltudás, nem kell matek, és nincs speciális gépigény. Ha el akarsz kezdeni programozni, kezdd el. Ilyen egyszerű.

Jelentkezz most!